Guainot

Una volta per la volta al món

Home » 1er post, BA’s

1er post, BA’s

Buenos Aires… ciutat amb nom, si més no, possitiu…  capital de país, gaire bé de continent. Port de benvinguda, seu del tango.

Encanta San Telmo, i cada cop que repetim aquest nom no oblidem el restaurant de Barcelona on alguns em menjat bife per primera vegada. A San Telmo, durant el nostre segon dia d’aventura, hem trobat la tranquilitat dins de la gran ciutat, aquell barri on es respira cert punt de calma i reflexió, on el turisme, tot i existir no esta renyit amb la realitat nacional. Anticuaris, alguns que ho son o ho semblen i altres que ho pretenen ser o ho aconsegueixen. Places d’artistes bohemis “estil Montmatre” i balladors de tango que s’ofereixen per fotos de postal. En resum, ens agradat la barreja de carrer de llambordes i avinguda d’asfalt.

Boca, es una mica més exagerat. Els tres carrers de coloraines son molt vistosos pero seblen massa superficials. Massa botiga de suvenirs, massa restaurant amb “espectaculo de tango auténtico”, massa index de cámara fotogràfica per porteño autèntic. Pero s’ha de  veure, i sobretot s’ha d’entrar a la Bombonera! sorpren adonar-se de que allà, on quan tot sembla calmat, no hi ha de passar mai res i en canvi s’acaba convertint en un dels estadis més “barbaros” que et pots trobar en tot el món.

El centre de BA’s és frenètic. Molta altura per l’amplada que hi ha als carrers pero molt acollidor en general. Aaahh! i BA’s sembla principalment blaugrana! la Messi addicció supera de moment a la Higuaín addició, pero bé, ja sabem que això va a modes.

Demà, de moment, plou! pero sempre que ha començat ha acabat parant (ho potser era al revés), així que segur que acabarem trobant una pila de coses interessants per fer i viure!


Name of author

Name: Guainot

7 thoughts on “1er post, BA’s

 • A) A ver si ponemos alguna negrita y algún enlace, que si no el texto queda plano.

  B) A ver si ponemos al final el nombre de la persona que escribe, aunque por lo del Barça será el amigo Jordi.

  C) Podríais ser un poco más creativos con los titulares.

  D) Twitter también existe xD

  E) ENVIDIAAAAAA

  F) Para que veáis, no escribis pero nosotros ya os estamos visitando esperando artículos, 57 visitas ya :p

 • és ben bé que tots els pronòstics s’estan complint, oi Jordi?
  En Jordi Ari fa la volta al món, però aquesta vegada qui sap si està buscant l’informe groc o bé l’Atlàntida,….
  El final del viatge ens desvetllarà el final de l’eix d’animació??????
  d’aquí a 6 mesos ho sabrem, fins llavors, molta sort!!!!!!

 • Ainsh… Creo que no voy a ser capaz de leer lo que pongáis… porque la envidia chunga me corroe por todo el cuerpoooo!!!!
  Pasarlo muuuy bien 2/3 del triunvirato!!!

  PD: Espero que vengáis con algunas lecciones de tango aprendidas para que nos enseñéis.

  PD2: a ver que me aclare con esto del blog: Jesus como pones tu la foto esa? Como la puedo poner yo? esto de “tens web” que tengo que poner? Como coño se utiliza twitter?

 • Mucha suerte y que lo disfrutéis!!!

  PD Karen, de lo del Madrid supongo que ya estás al tanto, no? 😛

 • No em feu enveja companys, només son 6 mesos d’aventures, de viatges, de conèixer gent, noves imatges i olors, cultures diferents, del fred a la calor…No em feu enveja companys

  Hooorrrlll!!!!!!!!
  (El envejós mentider)

 • Que os vaya muy muy bien, disfrutarlo mucho.

  JODER!!!! que envidia!!!!

  Besos y abrazos!!!!!

  Raul-Periko

 • Hola nens!!

  Informació Dinamo 9 – Schweppes 0

  Jordi ni el líder pot amb nosaltres!!

Deixa un comentari