Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Bollywood, Jaipur i Pushkar

Bollywood, Jaipur i Pushkar

I un altre tren, aquesta vegada d’Agra a Jaipur (pur Rajhastan). Sembla que després d’haver vist el Taj Mahal ja no hi hagi d’haver res més interessant en tota la India, però res més lluny de la realitat. A Jaipur per exemple, tenen un palau (d’algun ex Marahà) preciós, el temple dels vents amb infinitat de finestretes petites i un conjunt de temples funeraris al que ens van portar per casualitat però que va valer molt la pena.

Ara bé, si per alguna cosa recordarem Jaipur serà per haver viscut la nostra primera experiència Bollywoodiense en primera persona. Dabangg!!! Un espectacle!!! i això que no enteníem res del que deien (no està subtitulat). Tot i així t’acabes posant en la història (o la que ens muntàvem nosaltres) i entre efectes especial (dignes de Matrix) música enganxosa, danses multitudinàries i moltes moltes escenes hiperexagerades s’ha de dir que la pel•lícula ens va passar volant. Ens quedem amb les ganes de veure-la subtitulada! en resum experiència molt recomanable sobretot en un cine gegant ple d’indis super expressius amb qualsevol escena pujadeta de to!

Us deixem aquí el mega hit de la peli:
http://www.youtube.com/watch?v=qjajyDGeEYo

D’aquí ens en vam anar a Pushkar famosa pel seu llac, per la gran quantitat de tendetes que té, i pel que sembla per la seva afició a vendre Marihuana. Aaahh! i ens va sorprendre molt la visió comercial de la gent de per aquí! qualsevol indi que et veu amb cara d’occidental intentarà fer negocis amb tu, molt més enllà del teu pur caprici, i intentant que muntis un negoci “gaire bé multinacional” amb el seu producte. Emprenedors, ja us hi podeu dirigir! us esperen!

I d’allà cap a Udaipur i Jodhpur… s’acaba India! i qui ho hauria de dir… el nostre viatge ja pensa en compte endarrere…

Name of author

Name: Guainot

Deixa un comentari