Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Illa Tortuga

Illa Tortuga

Ko Tao és l’illa més petita de les grans del golf de Tailandia i és famosa sobretot per una cosa, per ser on es fan mès cursos de submarnisme del món! La veritat és que per qualsevol submarinista o aspirant a ser-ho, vindre aquí és el paradís! bo, bonic i barat!

I com no, nosaltres no ens ho podiem perdre! sobretot la Karen que literalment s’hi sent com peix a l’aigua (eeiiii! ben trobat eehhh?) amb això de capbuçar-se, estil sireneta! jo seria més del tipus peix totxu! tot i així no he perdut l’oportunitat i també ho he intentat! pel que fa a ella, doncs una experta, ha vist tortugues, peixos pallaso, barracudes, gambes… i un llarg etcètera!

A part d’això, l’illa no té secrets… platges prou interessants, guiri per tot arreu, postes de sol precioses, bona teca i un temps que encara ens esta respectat prou tenint en compte l’epoca de l’any.

Tenint en compte que se’ns acaba el temps a Tailandia (demà ja marxem cap a Bangkok per despedir-nos) és pot dir que em complert amb el cupo de sorra i aigua salada. Alguna ja sabeu com m’agrada a mi! jejeje… també em gaudit de les piscines, de les cerveses locals (especialment la Chang, famosa entre els locals per l’anomenat Changover que produeixen els 6,5 graus d’alcohol), i de la companyia del Rupert i la Nicola que ja son gaire bé de la familia.

Ah! això si! aquí també em aprofitat per seguir integrant-nos en la cultura i tradició del país… no bé mai malament un massatge tailandés per destensar-nos i desestressar-nos! 😉

i com a resum d’aquests dies… és molt dur dir-ho, més dur adonar-nos de que ja ho comencem a pensar bastant sovint… que dura serà la tornada! pero certament: us trobem molt a faltar a tots! però bé, encara ens haurem d’esperar tots una mica! 😉

Name of author

Name: Guainot

One thought on “Illa Tortuga

  • Quina enveja, neeeen!!! He estat passejant pel flick air i, no sé què ens recomenaràs quan torneu, però fitxo per Nova Zelanda, Perú i Nepal, com a mínim!!! Alucinaaaaaa!!! Bé, disfruteu el que us queda que aviat tornareu a l’estimada Catalunya!!! És molt bonica però no tan exòtica, eh¿?¿? Apa, 1petó i fins aviaaaat**

Deixa un comentari