Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Pim Pam PAI!!!

Pim Pam PAI!!!

La veritat és que no sabiem si des de Chiang Mai anar-nos-en cap a Chiang Rai o buscar alguna alternativa una mica menys “habitual”. I vam fer bé triant Pai! a unes 3 horetes de la ciutat vam trobar la calma i els paisatges verdissims que buscavem!

El millor de tot ha estat el lloc on hem estat allotjats. Bueng Pai Farm, pels que volgueu anar-hi. L’Orn i el Run ens han tractat gaire bé com part de la familia. Els seus bungalows tot i no ser luxosos tenen detalls molt ben cuidats, entre ells l’amaca al porxo amb vistes al seu llac (per fer pesca esportiva) és de pel·lícula. I el menjar, és simplement espectacular! directament de l’hort i el jardí! imagineu-vos que la benvinguda va ser amb un té de flors, i un suc de palmera just després de dinar… el plats son bonics i la vista i tot, amb flors i verdures super fresques! una passada que val la pena recomanar amb tots els adjectius!

Tampoc és que fessim res gaire en especial durant aquests dies però ens ho hem passat super bé, gràcies també a conèixer una parella d’anglesos molt maca! i amb els que de moment seguim viatjant junts (el Ruppert i la Nicola). És curiós veure reflexat amb ells (que viatjaran durant un any i ara just comencen) les mateixes “pors”, dubtes i curiositats que teniem nosaltres ja fa més de 5 mesos!

A part d’això, hem aprofitat per desenvolupar les nostres dots de pescadors! som nefastos! un sol peix (amb ajuda del Run) amb més de tres hores! un exit vaja! sort que no ens hi va la supervivència… ho seguirem intentant!

I ara… ja hem arribat a les illes!

PD: un record molt especial per l’Alexis i la Jacko, que se’ns han casat!!! moltes felicitats! sabeu molt bé que ens hauria encantat ser-hi! segur que us ho vau passar super bé! i això tot just comença! us desitjem molta sort i us enviem mil petons! Viva Maldivas!!!

Name of author

Name: Guainot

2 thoughts on “Pim Pam PAI!!!

  • Maravillosas las fotos, en directo tiene que ser una pasada esas flores y ese verdor que envidia. queridos mios disfrutar a tope que esto esta dando las ultimas bocanadas.
    Os quiero

  • Mersiiiiiii!!!!! Desde Maldives us enviem una abrasada molt gran!!!!!! Dema nem a bucejar amb mantes!!!!! oeoeoeoeoeooeoe

Deixa un comentari