Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Bangkok

Bangkok

Ja fa uns dies que ens movem per Bangkok. No està malament, però ni molt menys ens hauríem estat aquí tant de temps si no fos pel maleït visat de la India. A part de que ens costarà una fortuna fer-lo, ens em d’esperar 5 dies laborables a que ens el tramitin!!! Molt exagerat! Si li sumem que hem tingut el cap de setmana pel mig fa que tot se’ns allargui moltíssim!
La ciutat ens va rebre amb les celebracions de l’aniversari de la reina, i la veritat és que tot i que no ho hem aprofitat gaire, es nota que hi ha bastant ambient a tot arreu. També, hem aprofitat per anar al mercat! Llàstima que cada vegada sigui més de suvenirs i menys de gent local. Per passejar-nos pel barri xino, que sempre té el seu encant. Per anar a centres comercials gegants, molts plens de marques de super luxe i altres amb les falsificacions més actualitzades (per cert, em vist el que van cremar durant la revolta i resulta molt espectacular veure-ho així al mig de la ciutat… us imagineu el Corte Inglés de plaça Catalunya cremat?!)…
Una de les coses que mes ens ha agradat ha estat el mercat flotant. Tot i que també està a rebentar de turistes segueix tenint part de l’encant que segurament tenia. El bullici de barquetes, els rems creuant-se amb la mercaderia, l’olor del menjar cuit dins de les barques… bastant curiós.
I com que ens “sobren” dies i em coincidit amb l’Ian que també voltava per aquí, vam decidir d’anar-nos-en de festa tots junts després d’un sopar ben distret. Una festa que s’ha posat d’allò més bé!

Name of author

Name: Guainot

One thought on “Bangkok

  • Como siempre muy buenas fotos, pero las últimas ¿eran bichos? lo de los puestos.
    Espero que el norte os guste más.
    Espectacular el tren.
    Besos.

Deixa un comentari