Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Battambang…

Battambang…

… era un lloc totalment desconegut per nosaltres abans de començar el viatge. Va ser gracies al Mike i la Silke (ja us n’haviem parlat) que vam acabar decidint-nos per fer pasar la nostre ruta per aquest indret. I la veritat, ha valgut molt la pena. Ells ens ho van “vendre” com “some of the real Cambodia” i és ben bé com ha estat!

Vam pasar-hi només un dia pero va ser suficient per agafar un tuc tuc que ens portes fins al bamboo train. El tren, o més ben dit, el vagó té la seva gracia. És una plataforma de bambu, sobre dos eixos (no se com s’aguanten) i un motor de… “cotxe”… de “quita i pon”. Lo més divertit és quan, sobre una sola via, arriba un altre vagó de cara… cap problema! Es treu la plataforma, els dos eixos i es deixa pasar l’altre tren. Es torna a montar el xiringuito i endevant!

El tren ens va portar a una fàbrica de totxos, on entre senyals i bona intenció vam “conversar” amb la familia que hi havia.

Després del tren també vam comensar a tastar el que son els temples en aquest país! Tot just un aperitiu del que ens esperaba a Angkor!

I sobretot, el que més ens va agradar va ser tot el que vam anar veient durant el camí. Les casetes, camps, families, la gent cambodjana… que no obliden mai el seu somriure encantador!

Name of author

Name: Guainot

Deixa un comentari