Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Good morning, Vietnam!

Good morning, Vietnam!

Vietnam, és el país amb forma de drac! una població d’uns 86 milions d’habitans on espectacularment, un 65% de la gent té menys de 30 anys!
Vam arribar ja fa uns dies a Hanoi, la seva capital, i la veritat és que va ser una mica xocant. “Acostumats” a la cultura occidental després de més de dos mesos per Nova Zelanda, Australia i Hong Kong, l’entrada al sud est asiàtic per Vietnam ens ha deixat impactats. El centre de Hanoi és brut, la gent treballa al carrer, “literalment” sobre l’acera, sumat a que les motos també hi aparquen i que els carrers no tenen ni semafors ni ordre fa que sigui una bogeria passejar-hi i una activitat de risc el travessar-los.
Això sí, la gent és molt respectuosa, i tot i les dificultats comunicatives (estem desenvoupant el llenguatge dels signes de manera considerable!) sempre intenten acompanyar les seves incomprensibles explicacions amb un somriure sincer.
Després de passar uns dies per aquí hem decidit anar-nos-en a Halong Bay, un dels destins turístics més coneguts del país. L’excursió, organitzada! pero coves, bicis, caminades, kayaks… s’ha de recconeixer que estava tot molt ben previst!
El paisatge és molt curiós, amb centenars d’illes sorgint l’una al costat de l’altre, i amb unes bases mes estretes del que tocaria suportant tot el pes sobre l’aigua. Impressiona sobretot pel paisatge que crea, per la gran quanitat que n’hi ha (1969 aproximadament) i sobretot per la barbaritat de vaixells i barquetes que si passejant portant el turístes (més de 500 només des del port de Halong city).
Suposo que ens hi haurem d’anar acostumant a aixo de la temporada alta, pero diguessim que ha estat l’únic punt negatiu d’una excursió que ha tingut moments de “luxe” (per cert, no us podeu imaginar la quanitat de vietnamita que fa turísme dins del seu país!!!).
També ens ha servit per coneixer a la Silke i al Mike! una parella encantadora que segur que no serà l’última vegada que veiguem! Ens hem fet un fart de xerrar i de riure, d’explicar-nos anecdotes dels nostres viatges, de recomanar-nos mutuament llocs memorables i sobretot d’intentar conexier una mica més el que ens envolta. Ara deuen ser al tren perduts ja per la Xina! a punt d’arribar a Beijing per d’aquí a uns dies marxar cap a Moscou amb el transmongolià!!! tots uns campions! Us deixem el seu blog per si voleu fer una ullada: Yellownblue blog

Will see you in Liverpool, Germany or Barcelona soon!
I poca cosa més! nosaltres marxarem demà , també amb tren pero bastant més a prop! cap a Sapa, al nord de Vietnam, on, esperem, ens esperi un clima més fresquet!

PD: avui ens hem fotut un pernilet enviat directament des de Manresa…. mmmmm!!! increible lo bo que estava! menjar com a casa, enlloc!!! 😉 a falta d’Estrella, una Bia Ha Noi tampoc està malament!

Name of author

Name: Guainot

6 thoughts on “Good morning, Vietnam!

 • Eeeeeeeiiii! Q guay! De moment el q esteu fent encaixa exactament amb les meves previsions (bé, i crec que amb les d’un 99% dels turistes que visiten Vietnam per primera vegada… Jejejee). Per cert, a Sapa aneu pel vostre compte o també organitzat? Així com a Halong bay és bàsic organitzat, a Sapa hi ha diversitat d’opinions…

  Us seguiré les actualitzacions a veure que…

  Que vagi moooolt bé! Petons i abraçades!

 • Néstor Requesens

  Ei! M’encanta el vostre blog de viatge i no cal dir que em feu una enveja (sana) bestial. Espero que disfruteu moltissim de la resta de viatge. Una abraçada.

  PD: A Vietnam no deixeu de provar les sopes vietnamites: Phở gà, Phở bò, etc… Son bonissimes.

 • Me imagino que ya sabeis que Spain es la campeona del mundo de futbol pues las noticias viajan tanto como vosotros.
  Me han encantado los corales aunque me quizas es mas sorprendente la forma de vida en esos paises: comidas, costumbres … Y por lo que veo siempre se encuentra gente encantadora.
  Muchos besos a los dos y seguid adelante con esos animos.
  Familia McGuinness Criado.

 • No me imagino en el kaos de Hanoi, pero los paisajes son muy bonitos, ya me lo habian comentado, espero que vuestra excursión actual sea igual de buena.
  ¿Que tal la comida?,se os ve muy bien.
  ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Que envidia de banderitas!!!!!!!!!, a ver si me rejuvenezco un poco y os copio.
  Mil besos.

 • Que tal? Veo que estais molt bé conociendo gente y paisajes super bonitos (lo dicen vuestra fotos) a vosotros se os ve guapos y felices, eso me tranquiliza, por aqui echandoros muchiiisimo de menos, y pasando mucha envidia, volved pronto que haremos el recambio vosotros levantais el pais y nosotros nos vamos a conocer mundo jejeje. Os quiero

 • NO te gustaba Han OI?
  Toma dos tazas.
  Hola chicos os escribo despues de 1 dia de hospital en La capital por una gastroenteritis potente.
  Menudo viajecito en el bus slepper, pa vivivirlo con gente tirada por el suelo, el conductor intentando batir su propio record a Han Oi,un reventon de una rueda…
  Nos vamos a Nim Bin en busca de la tranquilidad entre los arrozales.
  Seguimos ruta hacia el sur.
  El blog mol macu nen!!

Comments are closed.