Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Hong Kong, “en familia”!

Hong Kong, “en familia”!

Han estat només 5 dies pero necesitavem una experiència com la que hem tingut aquests dies: ens hem sentit “en familia” per uns dies! Públicament volem donar un agraïment molt especial a la Jacko i l’Alexis que ens han acollit molt amablement a casa seva.
Moltes gracies, de veritat!
I no només per això, si no també per ser un guies turístics de primera! ens emportem una imatge molt i molt bona de la ciutat de Hong Kong! hem vist la ciutat de nit (impressionant festival de llums), des de les altures (pujant amb el cable car), des del mar (travessant amb el ferry), des dels restaurants més curiosos i “variopintos” de la ciutat (em menjat potes de gallina per exemple, o uns noddles super bons, o menjar Tailandés, Malàsi, Japonés…), de dia i de nit, i fins i tot hem anat a Macau sota les seves indicacions (quin dinar més mediterrani/portugués a l’Afonso III!!! bacallà, com feia temps que no menjavem!).
En resum per moltes coses! sentim molt no poder ser a la vostra boda, i estem segurs segurs segurs que us ho passareu super bé! i que sereu molt feliços!
I ara, cap a Vietnam, on pel que sembla encara ens espera més calor que aquí, que ja és dir!

Name of author

Name: Guainot

One thought on “Hong Kong, “en familia”!

Deixa un comentari