Guainot

Una volta per la volta al món

Home » New Zealand! les antípodes… (i 27 ja!!!)

New Zealand! les antípodes… (i 27 ja!!!)

Per tots aquells que hem conegueu una mica sabreu que Nova Zelanda és un lloc molt especial per mi. No m’imaginava pas fa 9 anys quan marxava d’aquestes terres que tornaria ha ser per aquí altre vegada. Ha sigut molt especial recuperar els llocs i la gent amb qui vaig conviure durant dos mesos!

Christine (and family) if you read it, thank you very much for everything, now and then!

Nova Zelanda és un país encantador, on no faria res viure-hi, llàstima que sigui tant lluny. La gent és super amable i els paisatges increibles! (pel que sembla encara seran més sorprenets a la illa sud). De moment em vist la capital, Auckland, la peninsula del Coromandel (i Opito beach eehhh Sabatica!!!), i Waitomo, i Rotorua i…

I sabeu qué… ja en tinc 27!!! qui ho havia de dir… de celebració a Rotorua, fent un sopar Maori, amb espectacle inclós (hi ha fotos que millor que no mireu!!!) i amb un pastís super bo a la “flago” (espelmes incloses com marca la tradició! moltes gracies a la organitzadora dels postres 😉 ). I a falta de cava ho hem substituit per un gintonic, que tampoc va entrar gens malament.

Moltes gracies a tothom! ens reservem una festa per la tornada!

Name of author

Name: Guainot

3 thoughts on “New Zealand! les antípodes… (i 27 ja!!!)

 • Felicitats de nou Xorx!!! No em puc creure que ballessis!!! Uuuoooooo!!! Enrecordat del ball que tel vull veure (i no accepto un no per resposta!!! 😉 ). Per cert, gintonic amb copa balón no??! Ja sabeu que no és el mateix sense… jejejeje.
  Aqui se us troba a faltar moooooolt :( Pero bueno ja queda menys per veureus!!!
  Esteu guapissims els dos! Sembleu persones diferents.
  Us estimooooo!!!! No retrasseu més la tornada pliiiiiiiissssss.
  Petons!!!

 • Ostrasssss!!! Jordi estas molt prim!! Mhe quedat parat amb les fotus, i jo aqui creixent la panxa… aish… Bueno, genial la flagoneta, porteu malacatones? jajajaja

  El ball.. digamos que lo tuyo nunca fue el baile… jajajaja

  Bueno noi, que endavant i que em sembla una idea genial la d-anar pel pais amb furgo, potser et copio un dia d’aquests.

  Vagi molt be i felicitats un cop mes!!!

  Alexis

 • Malacatooones!!!!¡¡ jajaja quina gràcia, Alexis!!!!¡¡ Les fotos impresionants… aquí a Diagonal 403 morint-me d’enveja… així que no només heu de disfrutar per vosaltres sinó per tots els que estem per aquí picant pedra!!!!¡¡ Muaa ;**

Deixa un comentari