Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Illes Cook, viatjant en el temps

Illes Cook, viatjant en el temps

Doncs sí, no som a Nova Zelanda, hi erem, pero em decidit deixar-ho per d’aquí a una setmaneta. No és que no ens agradés, és que ens van acabar convencent en una agencia de viatges per fer el que ja feia setmanes que ens voltava pel cap. Segurament des d’abans de marxar, pero sense saber encara el nom que li possariem. Així doncs, la mateixa tarda del dia que arribavem a Auckland ja en marxavem. Dit i fet, la noia de l’hostal que ens va reservar habitació per aquell dia encara flipa de que li fessim canviar tot just unes 3 hores després de presentar-nos-hi!
La veritat és que la arribada a Cook no va estar exempta de curiositat! Les fronteres horaries son capritxoses en aquestes contrades. Us imagineu reservar un vol per ahir?! Doncs si! Així va ser! Sortiem de Los Angeles la nit del dijous i arribavem a Auckland el dissabte al matí, el divendres va el vem perdre pel Pacífic, i lo més curiós es que marxavem d’Auckland a la tarda del dissabte i arribavem a Cook la nit del divendres al dissabte!!! Curiós! Molt curiós! L’explicació és que els dies comencen per Nova Zelanda (sempre son els primers a celebrar l’any nou) i s’acaben per les Illes Cook (Fiji i pròxims)!
L’experiència de viatjar pel temps va aconseguir sobretot que al final ja no sapiguessim quantes hores portavem de diferencia amb Barcelona. Amunt, avall, ahir, avui o demà! En resum, son, 12 hores menys que allà! Cal dir que es una preocupació que et donés compte ràpidament que no te gaire sentit. Un rellotge d’agulles amb els números desordenats i el missatge “Who cares!” (“a qui li importa”) sobre el mostrador de recepció de l’hotel et fa entendre que les hores a l’illa van a un altre ritme.


Ens vam decidir per Rarotonga (Illa més gran de les Cook) després de valorar varies opcions polínesiques, xerrar amb varia gent i sentir opinions de gent que ha fet el mateix que nosaltres (Sabática, Voltaalmón…) i certament ens està encantat! La imatge idílica d’illa paradisiaca que la gent té al cap es cumpleix a la perfecció. És increíble! Platges brutals, paisatges increíbles, bon rotllo constant, accents exòtics… una passada que els nou zelandesos saben aprofitar molt bé (son els que hi son més a prop, afortunats!).
Us seguirem explicant, de moment tampoc ens estressarem veient que us expliquem primer… 😉

Name of author

Name: Guainot

2 thoughts on “Illes Cook, viatjant en el temps

  • Endevéèh lo que hay que aguantar!!! Un@s dejándose los cuernos estudiando para los exámenes finales y otr@s de “paraíso en paraíso”…jejeje!!

    Au, disfruteu ara que podeu 😉 Eso sí, espero que ya hayais borrado de vuestro diccionario la palabra “estrés”, eh? :p

    Muchos muchos muchiiiiisimooooossssss besitos desde Tarragona (a unos 20.000km de ese paraíso)!! MUAAAAAAAAAA

  • Nueva envidiaaaaaaaaaaa!, pero me alegro mucho, mucho y mucho. ¡Ya me explicareis detalladamente como es el paraiso!, sólo puedo imaginarlo viendo la foto.
    Disfrutadlo, el viaje puede esperar.
    Con todo mi cariño.

Deixa un comentari