Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Última setmana a Perú, non stop!

Última setmana a Perú, non stop!

Espectacular última setmana a Perú! hem fet una pila de kilometres en aquest país! de dalt a baix i de mar a montanya! (Cruz del Sur, volem ser clients VIP!).
Què ens queda per explicar-vos… com podeu veure a les fotos vam anar a Huacachina! un oasis (literal) al costat de Ica! allà al mig del desert vam fer dues coses moooolt divertides! Surf sobre sorra! en vam quedar ben arrebossats (per tot tot tot arreu!) i anar saltant de duna a duna amb buggies!!! mooolt divertit! La veritat és que impressiona una mica pujar a quatre ferros soldats sobre un motor hiperrevolucionat i veure com el pilot es santigua efusivament invocant els deus del desert. Lo del surf… bé, sobretot baixavem estil hombre bala (de cara) per que lo d’anar dret acabava sent un cul a terra cada 10 metres!

Després d’això vam anar cap al nord, a Chiclayo i Trujillo (uns 800 kms al nord de Lima). I va valer moltíssim la pena! vam descobrir les principals cultures pre Inques (Moche, Lambayeque, Chimu…) i les seves ruines i tombes! entre totes elles, cal dir que la del Senyor de Sipan és increible! el fet de que no fos saquejada per Huaqueros o arqueolegs extrangers fa que conservin la gran quanitat de tresors i joies que tenien! una passada!

Y los últimos días los hemos pasado en Lima con una anfitriona de lujo, Clara!!! la conocimos en el valle del Colca y nos ha enseñado partes muy interesantes de la capital. Con ella nos fuimos a comer Anticuchos (corazón de res!!!) y está bueno! es como una brocheta gigante! y también cayó algún Pisco, como tocaba! pintaban Lima como una ciudad muy gris, pero la verdad es que nos ha gustado bastante!

Siguiente parada, L.A.!!! que fuerte! cambio de continente, cultura, idioma… habrá patinadoras en las playas? surferos llenos de cuadraditos? algún famosete? ya os contaremos…

Name of author

Name: Guainot

2 thoughts on “Última setmana a Perú, non stop!

  • Ei parella!! us haig de dir k feia molts dies k no us seguia la pista per falta de temps i xk sincerament feu molta enveja (sana per això).
    Avui he revisat totes les fotos k teniu penjades, k no són pokes, eh?jeje. I de moment, con dos palabras: IM-PRESIONANTE!! M’han entrat unes ganes de tornar a Iguazú, pasejar per Buenos Aires…visitar Rio, fer “snow” per les dunes, pujar al Machu Pichu, i un llarg etc…Cabrons!! Jeje
    Us desitjo k segiu disfrutant al màxim de l’experiència (k no u dbto k ho fareu…) i ens mantingueu informats com fins ara.
    1abraçada desde BCN (k no estamos tan mal…)

  • Jorge!!! com va la teva nova vida??? m’has de ficar al dia de las teves novetats!! el que pots fer es fer mirar la nostra ruta i vindre a passar uns dies amb nosaltres!!
    Un petoooooooo!!!

Deixa un comentari