Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Les línies misterioses

Les línies misterioses

Fins fa relativament poc Nazca no sortia als mapes de Perú per res més que per la importancia de la seva cultura ancestral (pre Inca). Va ser per casualitat que sobrevolant les seves terres desertiques és van descobrir les famoses linies de Nazca.
Alló, que a peu plan no es podia apreciar, eren dibuixos coherents, definits i amb molts interrogants per respondre. Qui els ha fet? com? que representen? alguns diuen que si es un calendari, un aeroport còsmic o simplement adoracions als déus… El que està clar és que no deixen gens indiferent.
Vam sobrevolar les linies amb avioneta, l’única manera de veure realment la majestuositat de les siluetes. Amb uns 200 metres sobre el nivell del desert s’aprecien tots els detalls de les casi 20 formes geometriques de la superficie terrestre.
Les més espectaculars: l’aranya, el mono, l’astronauta, el lloro (gaire bé 300 metres d’embergadura!!!), el colibrí, les mans… és a dir, gaire bé totes!
Molt recomanable, això sí! assegureu-vos de no haver esmorzat gaire abans per que mareja una mica tant amunt-avall, esquerra-dreta.

PD: per cert, no us preocupeu per res, a on som nosaltres no hi ha hagut cap terratremol. Podeu estar tranquils!

Name of author

Name: Guainot

Deixa un comentari