Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Sant Jordi

Sant Jordi

Un Sant Jordi molt diferent, pero molt especial. Cusco no presentava el que d’entrada se’n podria dir un dia de Sant Jordi habitual, ni venedors ambulants (de roses, d’altres coses n’hi ha a patades), ni llibres, gaire bé ni llibreries. En resum, complicat trobar una rosa com deu mana i un llibre interessant.
Pero al final ho hem aconseguit! i no em refereixo a haver trobat una rosa prou formosa en mig d’un mercat atrafegat de peruans amunt i avall, ni d’haver descobert un llibre interesantíssim de l’apasionant civilització Inca, em refereixo a tota la resta.
La passejada per l’ex capital Inca… entrada legal al museu Garcilaso (justet)… entrada “ilegal” al museu Inca i pre-Inca (curt per imposició)… mates de coca calentons per recuperar forces… trucades familiars molt oportunes i necessaries… i un sopar impressionant! sincerament dels que no s’obliden facilment…
Erem sols. Dos comensals per tres persones del servei disfrassades d’Inca. I si, el que d’entrada podia semblar un circ ha acabat sent una experiencia mística. Xerradeta entre filosofica i espiritual, menjar excel·lent, i la millor de les companyies. Increible, pell de gallina!
I de postres, un pisco sour, com havia de ser.
Un Sant Jordi rodó!

PD: felicitats a tots els Jordi’s
PD2: ràpida recuperació i a cuidar-se
PD3: roses a palades a les noies de les families

Name of author

Name: Guainot

2 thoughts on “Sant Jordi

 • Ei parella!!!encantats de trobar-vos l’altre dia!!!que tingueu un viatge inoblidable ple d’aventures i tant de bo tornem a coincidir!!!nosaltres demà anem cap a Puno i després cap a Bolivia…
  Us anirem seguint, de moment disfruteu del Machu Pichu!!!
  Bon viatge!!
  pd_Passeu-nos un mail per poder-vos enviar el contacte d’Iberia,ok? 😉

 • albert i laia

  eiiiiii! parella! com va? ja veiem que molt bé! quina enveja!!!
  aquest dia 29 hem quedat amb els resa, ens veurem un cubata a la vostra salut!!!!
  sant jordi molt i molt bé també per akí! 😉

  un petó i vagi molt i molt bé!

Deixa un comentari