Guainot

Una volta per la volta al món

Home » Més que un partit a…

Més que un partit a…

PLOU!
Avui ha sigut una dia molt especial! la veritat és que tots dos estavem bastant cansats, segurament de la caminada de benvinguda que vam tenir ahir al mig dia i d’uns quants balls salseros a la nit per celebrar l’entrada al país carioca… PARA DE PLOURE! Especial sobretot per que a part de recorrens la platja d’Ipanema de punta a punta (encara no em trobat a la “Garota”) hem viscut de primera mà, in situ, un partit a Maracaná!!! segurament l’estadi més famós, si no del món sencer, segurament del continent sudamericà!
SURT EL SOL!
Diuen que les oportunitats s’han d’aprofitar i això és precisament el que hem fet (segurament també hem fet el que el 75% de turistes de la ciutat intenta fer i aconsegueix, peró és igual, no li treu màgia!). Per uns modics 65 reals (uns 25 euros) ens han portat i tornat i hem entrat a veure un partit de la Libertadores. Copa SANTANDER Libertadores (la de pasta que s’ha gastat el Botín per les contrades!). TOT ÉS SEC, NOMÉS QUEDEN 4 TOLLS.
Flamengo, l’equip local contra Universidad de Chile, a priori era un partit asequible pels locals pero s’ha vist de bon principi que la poca afluencia de públic i la pressió dels visitants dificultarien les coses als roig i negres. I així ha estat! ni els càntics més samberos, ni les banderes onejants han pogut impedir que ja desde bon principi el cariòques se sentissin incòmodes sobre el terreny de joc i patissin les envestides electríques del veïns del pacífic. Les ocasions arribaven en compte gotes, i les gotes de pluja no deixaven de despistar aparixent i desapareixent capritxosament.
SEMBLA QUE S’ACOSTA ALGUN NÚBOL DE LLUNY!
I el que tothom es temia ha arribat, a 5 minuts del final de la primera part, en un ràpid contratac, el chilens han aconseguit superar el porter local amb una rematada de cap dins de l’area petita. Res a fer pel guardameta que només ha pogut girar el cap per veure la imatge en primer pla. PLOU MOLT DE COP I VOLTA!
A la repressa, el Flamengo a tirat de talent per pressionar molt més amunt, amb ordre i convicció. Eïnes que li han permés l’igualada sobre el minut 20 amb un embolic dins de l’area i la remontada amb un xut sec desde la frontal sobre el minut 35.
EPP! JA NO PLOU!
El públic local estava completament entregat i ja havia oblidat els minuts de xiulets i esbroncades a l’arbit. El cantics reapareixien i ja no es discutien les jugades de perdua de temps. Pero mica en mica es respirava en l’ambient la por. El desordre s’apoderava dels locals i els aficionats es temien el que acabaría passant quan més mal fa! Un gol al minut de descompte donava l’igualada de sopresa i sentenciava el matx sense temps per res més.
SEMBLA QUE SURT L’ARC DE SANT MARTÍ!
Final! i repartiment de punts! els locals amb sensació de derrota i els visitants celebrant el punt.
CORRECTE, TORNA A PLOURE!

En resum, una tarda inolvidable! el partit el de menys, tot i que ens hem acabat encomanant del nerviosime i vitalitat de les grades locals. Molt divertit, com podreu veure en les fotos que penjarem.

Dues cosetes per acabar:
– No us preocupeu! estem bé, i sí! plou de tant en tant però ni molt menys és perillós on ens trobem. L’estat és enorme, i desafotunadament pels damnificats, les seves infraestructures no son com les que tenim aquí.
– Un record molt especial pels Concuenses! amunt Dinamo! desde Maracaná una molt forta abraçada (com anem classificats per cert?)
JA NO PLOU! DE MOMENT…

Name of author

Name: Guainot

3 thoughts on “Més que un partit a…

 • ola jordi i companyia, aquí a Manresa estem molt bé!

  som dia 10/4/2010 i avui no hi ha esplai :(, perk els monitors tenen una sortida amb altres monitors d’arreu!

  avui una gran notícia el classic partit de tots els anys (BARÇA – MADRID), més tard si i penso (perk tinc la memoria una mica d epeix XD) us dirè el resultat jajaj! segurament us enenterareu = però val més que jo m’en asseguro que enacra no us heu oblidat de nosaltres! jaaj

  cada dia entro al vostre bolg i miro les actualitzacions que feu i les fotos son magnifiqües. El que donaria ara mateix per estar allà i veure la natura deslumbrant que brilla dins dels meus ulls, però desgraciadament no és així, haig de seguir la mateix rotina de cada dia anar a l’escola estudiar i lo pitjor MASSES EXÀMENS!hahaha!

  espero que disfruteu molt d’aquest viatge m’agnific perk aquestes coses avegades i segurement si, es fan un cop a la vida, i la vida és unica i irrepetible!

  se us estia molt records desde Manresa i patons de tos i totes!

  SE US TROBA MOLT MOLT I MOLTISSSIM A FALTAR! (K)(L)

 • Eiiii!
  Jo tb us vaig seguint! Esteu fent realitat el meu somni! Quina enveja!
  M’alegro molt q estigueu bé i gaudint de tot!
  Les fotos són espectaculars!
  Petons,
  Noèlia

 • Mariona&Ari

  jajajajaj….. bon post!!! des d’aquí podriem relatar-te el vibrant madriz-barça amb la fidelitat q ho has fet tu…….. però no cal! és q ha estat un no parar del Barça!! ; )
  esteu fitxats, us anirem seguint per aquí!
  un petó!!!

Deixa un comentari